Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

#Spandoeken #Banners #De beste kwaliteit #Snelle levering

Banners en Spandoeken

Spandoeken en banners

Artwerk levert spandoeken en banners die een ijzersterke indruk nalaten. Een spandoek of banner is dé ideale manier om uw bedrijf of evenement in de kijker te plaatsen, een boodschap over te brengen of om te communiceren op evenementen of beurzen.

Onderscheidende spandoeken

De spandoeken worden voorzien van ringen en een zoom en zijn eenvoudig op te hangen in een spandoekframe. De bevestigingsmaterialen alsook de frames zijn verkrijgbaar bij Artwerk in allerlei afmetingen, materialen en vormen.

Frames
Voor de frames bieden wij inox/rvs-buizen. Deze worden geborsteld, oxideren niet en veranderen buiten ook niet van kleur. De frames worden indien gewenst door ons geplaatst, zowel binnen als buiten. Doet u dit liever zelf? Geen probleem, alles kan door ons ter plaatse afgeleverd worden.

Spandoek of banner buiten?

  • Pvc-zeildoek. De meeste spandoeken zijn gemaakt van pvc-zeildoek. Dit doek is zeer sterk en de kleurechtheid is niet te onderscheiden van een fotoafdruk. Het is bovendien eenvoudig schoon te maken, dus ideaal voor buiten.

Banner of spandoek binnen?

  • Canvas- of meshdoek. Voor toepassingen binnen kunt u kiezen voor een spandoek op bijvoorbeeld canvas- of meshdoek (geperforeerde stof), waarbij de kleur iets minder intens is.

De beste kwaliteit, snelle levering

Span-elastieken en ringen zijn steeds bij de prijs inbegrepen. Laat u niet misleiden door reclamemakers met hun zogenaamde ‘goedkope bedrukkingen’. Voor die prijs hebt u niet eens een ontwerp en zijn afwerking en elastieken ook niet bij de prijs inbegrepen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk realisaties → Vraag een offerte aan →

Bekijk ook: Affiche of poster ontwerpen   Textiel   Fotografie   Verpakking   Belettering   Huisstijl   Logo   Carte Exclusive  
Banners en Spandoeken

Artwerk levert spandoeken die een ijzersterke indruk nalaten!

Wenst u meer info?