Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

#grafischontwerp
#visuelecommunicatie
#typedesign
#webdesign

Onze ambitie als reclamebureau? Ontwerpen maken die onder je huid kruipen. Een website met impact. Social media met pit. Datagedreven creativiteit. Krachtige copywriting. Video met stopping power. Creatieve topconcepten. Digital advertising. Design dat indruk maakt. 

Wie is Artwerk?

Artwerk levert ijzersterke ontwerpen. Goede communicatie gaat uiteraard verder dan het maken van 'mooie plaatjes'. Stelt u hoge eisen aan de profilering van uw identiteit als bedrijf of organisatie? Groot gelijk. We helpen u bij het bereiken van uw online doelen.

Op basis van uw wensen ontwerpen en realiseren we sterke concepten. En dit met een bangelijk Artwerk Team! 

De bende van Artwerk

In de zomer van 2017 heb ik besloten om me met een vast team te omringen. Drie creatieve en ambitieuze vakidioten die ik al jaren ken en die weten waar ze over praten. Samen bundelen we onze skills om tot het uiterste te gaan voor u.

En dat kunt u zien in de mooie resultaten die we halen en de enthousiaste klanten die steeds weer bij ons terugkomen. Een team waar ik terecht fier op ben.

Creatief zijn we ijzersterk, maar ook op technisch vlak maken we het verschil. We denken mee en komen met resultaatgerichte oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. En u betaalt niet de hoofdprijs. Hoe dat kan? We werken zeer efficiënt en besparen zo hoge kosten voor u. Aan de eindfactuur zal u dit zeker niet merken, wat toch een positief verhaal is!

Artwerk is uw creatieve allround partner voor on- of online grafisch werk,wij bieden een persoonlijke service, een frisse én scherpe blik voor een krachtig en uniek design én betaalbare prijzen! 

Bij Artwerk zit je goed voor:

Tijd om jouw reclame uitdaging met ons te delen

Geprikkeld door onze reclame aanpak? Wil je weten wat een reclame campagne je kost? Of hoeveel deze investering je kan opleveren? Wij zijn alvast heel benieuwd naar wat jij te vertellen hebt.

Bekijk realisaties →
Artwerk | Over ons

"Artwerk biedt het totaalplaatje en alles wordt tot in de puntjes afgewerkt."

Coert - Grafisch Ontwerp - Webdesign

In de wereld van huisstijlen, websites, logo's, posters, belettering, geboortekaartjes, lettertypes en merken voel ik me op mijn best en kan ik mijn creatieve ei kwijt.

In 2006 besloot ik dan ook om zelfstandig te beginnen als grafisch vormgever, typograaf en webdesigner. Ik had destijds de ambitie om alles zelf te doen. Ik wilde vrijheid, maar ook de regie houden.

Om mijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, ben ik een andere weg ingeslaan. Ik riep enkele bevriende -getalendeerde- freelancers bij elkaar en het ‘Artwerk Team’ was een feit. Intussen hebben we samen heel wat mooie projecten afgerond. 

Neem contact op
D. Coert
 • Coert D.
 • Zaakvoerder & Denktank
 •  info@artwerk.be
 •  056 77 61 62

Bram - Google Expert

Bram, onze Google expert is 'gehackt' door het internetvirus. Alle websites zijn in gevaar om geoptimaliseerd te worden. 
Geholpen door diepgaande analyses uit Google Analtyics zoekt Bram direct toepasbare, praktische tips om snel beter te scoren in Google en om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verhogen. 
Als Google Partner met alle certificaten op zak werkt hij gerichte en doeltreffende Adwordscampagnes uit en volgt deze voortdurend op. Het succes van de campagnes laat dan ook niet op zich wachten en is direct merkbaar.

Analytics
Een nieuwe goed scorende website hebben is ok, maar dan begint het nog maar pas. Elke website heeft een doel, m.a.w. wat je wil dat de bezoekers op jouw website doen. Voor de ene website is dit een verkoop, voor de andere is dit een cataloog downloaden, nog voor iemand anders is dit het contactformulier invullen. Door een juiste analyse van het klikgedrag van de bezoeker kan je voortdurend optimalisaties aan jouw website doen en de bezoeker leiden naar wat jij zelf wil dat hij doet. Testen en na een bepaalde periode meten wat de impact is vormt de basis van succes. Meten is weten is de boodschap. Artwerk kan je helpen met een diepgaande analyse van het klikgedrag gegoten in een rapport met verstaanbare taal. Kortweg, een absolute must voor iedereen die een website heeft.

Adwords
Het is een kunst om de juiste bezoekers naar jouw website te krijgen. Google Adwords kan de zoektocht naar waardevolle bezoekers vergemakkelijken. Eerst wordt een zoekwoordenanalyse uitgevoerd om te zien welke woorden potentieel zouden kunnen scoren. Daarna worden er campagnes met advertenties volgens de regels van de Adwordskunst opgezet en voortdurend geoptimaliseerd. Die optimalisaties en nauwe opvolging zijn de basis van een succesvolle campagne. Resultaat: Niet enkel meer bezoekers, maar ook bezoekers die doen wat je wil dat ze op jouw website doen.

Neem contact op
V. Bram
 • Bram V.
 • Google Expert
 •  info@artwerk.be
 •  056776162

#flawless social media en de lust van het schrijven

Silke maakt je content. Ik maak jou en je klanten écht content met stevige Content Marketing. In plaats van ordinair te koop te lopen met je producten, geef je hen relevante informatie (waardoor ze meer geneigd zijn om te kopen. Zoek je een geweldige schrijfster die je blogs, site content, nieuwsbrieven, social copy, ... naar een hoger niveau tilt? Stop looking. Silke to the rescue!

Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, ze zijn niet meer weg te denken als onderdeel van de online marketing strategie. Skip het overweldigende gevoel om zelf het (online)wiel opnieuw uit te moeten vinden. Laat het aan een expert over en geef jouw social media en webteksten de extra WOW factor! Wil je instant social media succes? Silke kent de ideale ingrediënten voor jouw #Instafamous cocktail. Shake it!

 

Neem contact op
D Silke
 • Silke D
 • Social media - copywriter
 •  info@artwerk.be
 •  056776162

Pieter, reclame-vormgever...
met een oog en passie voor esthetiek.

Van grafisch ontwerp tot concept, voor mij is het zeer belangrijk dat ontwerpen functioneel en smaakvol zijn vormgegeven.
In een wereld waarin we online kant en klare huisstijlen & prefab reclame kunnen kopen wil ik het verschil maken. 

Expertise op vlak van doelgerichte reclamecampagnes en creatief digitaal en grafisch ontwerp daar kan u op rekenen. 

Neem contact op
V. Pieter
 • Pieter V.
 • Reclame-vormgever
 •  info@artwerk.be
 •  056776162

Niels - Vertalingen & Copywriting - Blogartikelen

Een talenknobbel met een internationale levenswandel die klanten graag helpt bij het creëren van web content, vertalingen en copywriting. Als gecertificeerd docent Engels in Spanje, draagt Niels ook hij bij aan het succes van Artwerk via tekst en taal in het Engels en het Nederlands. Voortdurende autodidactiek en blootstelling aan (online) marketing in de VS, heeft hem meer dan pittige vaardigheden gegeven. 

Vertalingen

We leven in een razendsnelle en continu evoluerende (online) wereld die dankzij het internet en sociale media aan onze voeten ligt. Daarom kan het interessant zijn om uw product, dienst en website ook internationaal aan te bieden door middel van een vertaling naar het Engels. Zo vind je niet alleen potentiële buitenlandse leads, maar vergroot je in één

klap ook de ambitie van uw bedrijf. Wij leveren snelle, 100% menselijke vertalingen in de gewenste tone of voice, die op basis van de voorkeuren en eisen van de klant worden uitgevoerd. Revisies en aanpassingen na aflevering inbegrepen.

Copywriting - Blogartikelen

Geschreven tekst in de commerciële, creatieve of zakelijke wereld is allesbepalend. Wij schrijven, of herschrijven bestaande teksten, web content en blogartikelen. Een sectie blogartikelen op uw website plaatsen heeft 3 grote voordelen:

- het toont uw expertise
- het verbetert de vindbaarheid in Google
- en het vergroot de naamsbekendheid van uw site, product of dienst


En we richten ons zeker niet alleen tot de bedrijfswereld, maar ook kleinere start-ups en individuen worden graag geholpen. 

Onze klanten Janssen Farmaceutica, de Deense groep Nyheter356 en Ticobier zijn het bewijs van onze expertise en diversiteit. 

Neem contact op
B. Niels
 • Niels B.
 • Vertaling - SEO- Copywriter
 •  info@artwerk.be
 •  056776162

Jean-Philippe, 3D artiest,
virtuality reality visualisator,
360 fotograaf en...
nthousiaste duikinstructeur.

Expertise in fotorealistische 3D visualisaties met oog voor het kleinste detail.

3D Visualisatie

Met een sterke visualisatie kan u gemakkelijk projecten presenteren en verkopen. Zelfs projecten die nog niet bestaan!
Met een 3D visualisatie wordt de onderlinge communicatie verbeterd. Hierdoor wordt een aanzienlijke besparing in productie- en faalkosten gerealiseerd.
U kan dan van uw project gemakkelijk een video of affiche op groot formaat laten maken.

Virtual Reality 

Laat van uw concept een virtuele realiteit maken. 
(VR) is de ultieme ontwerpbeleving voor de ontwerper, opdrachtgever, eindgebruiker en alle betrokkenen.
Het aantal toepassingen van VR in het bedrijfsleven neemt in een snel tempo toe.
Beleef jouw ontwerp alsof je er middenin staat en verbluf uw klant.

Google Business view (360 tour)

Potentiële klanten willen maar al te graag weten wat ze kunnen verwachten van je bedrijf.
De tour zorgt ervoor dat je opvalt in de Google zoekmachine.
Met een Google Business View optimaliseer je je Google bedrijfsprofiel voor Google Maps.
De Google Business View tour is ook een mooie kans om je website SEO te verbeteren.
Google heeft grootse plannen met Google Streetview dus wees er vroeg bij.
Je kan de tour met een iFrame link gemakkelijk op je website en Facebook plaatsen.

De kosten van de Google Business View tour zijn eenmalig!

Neem contact op
L. Jean-Philippe
 • Jean-Philippe L.
 • 3D Visualisatie :: Virtual Reality
 •  info@artwerk.be
 •  056 77 61 62

Greg - Web Developer

Enthousiast, energiek en een vat vol inspiratie dit is waar Greg voor staat.
De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het webgebeuren zijn voor hem steeds een uitdaging. Met meer dan tien jaar op de teller aan ervaring is hij ook de perfecte schakel tussen klant en opdracht.

Ervaar ook het gemak van ons innovatief beheersysteem of CMS. Beheer uw eigen website zelf in een paar klikken en pas uw website aan waar & wanneer u dat zelf wil. Doordat onze CMS altijd op maat gemaakt wordt, passen we dit dus aan op het design & functioneel ontwerp van de website. En dus niet andersom zoals bij een open source systeem. Zo ziet uw CMS er uit als uw website, zodat u niet lang hoeft te zoeken om iets aangepast te krijgen.

Van zodra u in onze CMS ingelogd bent, hebben we een speciale functie gebouwd om jouw website beter te laten scoren in de zoekmachines. Elke pagina kan je volledig zelf naar uw wens invullen, zoals Titel, Meta Discription en Meta Tags. Deze velden zijn héél belangrijk voor het goed scoren van uw website op bv. Google.

Wil je gezien & gevonden worden met uw website? Neem dan contact op met Artwerk!

Neem contact op
V. Greg
 • Greg V.
 • Web Developer
 •  info@artwerk.be
 •  056776162

Wenst u meer info?