Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

#website #kostprijs #webdesign #offerte #betaalbaar #correcte prijs

Hoeveel kost een website?

Voor iedereen een website!

Hoeveel wordt er niet uitgegeven op jaarbasis aan nutteloze reclame? Paginagrote advertenties die handenvol geld kosten en die niet het verwacht resultaat opleverde... iedereen kent het verhaal! Het is een grote hap uit uw zuurverdiende budget... Terwijl een goeie website geen torenhoge bedragen hoeft te kosten en toch blijft renderen. Met een goede website van Artwerk bent u altijd en overal vindbaar én aanwezig!

Bovendien, eenmaal de site online staat, kunt u de website zelf beheren en aanpassen. Onze Backoffice is gebruiksvriendelijk en wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt!

U krijgt van Artwerk een correcte offerte waar wij ons aan houden, geen verrassingen. Ook als er later extra programmering bijkomt, geven we u eerst prijs en vragen we uw goedkeuring. U beslist.

Artwerk ontwerpt en ontwikkelt steeds volgens de recentste webstandaarden en trends. Artwerk geeft u een demo-url waar u de ontwikkeling van het project kunt volgen. Wat ons uniek maakt is dat u tijdens de ontwikkeling realtime feedback kunt geven op de website. Wij maken optimaal gebruik van alle bestaande SEO-technieken en Google tools om uw site te doen scoren.

Artwerk maakt een website die 100% aan jouw verwachtingen voldoet, die goed scoort in Google en die gemakkelijk zelf aanpasbaar is via een gebruiksvriendelijke - door ons - voor u op maat gemaakte backoffice.

Bekijk realisaties → Vraag een offerte aan →

Bekijk ook: Tekst & Vertalingen   SSL Certificaat   Responsive webdesign   Webshops   Webhosting   Zoekmachine-optimalisatie  
Hoeveel kost een website?

"Een back-office toegankelijk voor iedereen, hoog scorend in Google en vooral geen onprettige verrassingen!"

Wenst u meer info?