Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Een krachtig verpakkingsontwerp is belangrijk om opgemerkt te worden. Artwerk zorgt ervoor dat u opvalt in de massa. We geven uw merk een eigen gezicht!

Verpakking

Een krachtig verpakkingsontwerp is belangrijk om opgemerkt te worden. Bent u zich bewust van de mate waarin het verpakkingsontwerp het aankoopgedrag van uw product beïnvloedt? Artwerk zorgt ervoor dat u opvalt in de massa.
We creëren een verpakkingsdesign dat uw merk een eigen gezicht, karakter en herkenbaarheid geeft, en waarbij uw product zich van de rest zal onderscheiden. 

Welke verpakkingen?
Productlabels, voedingslabels, voedingsetiketten, etiketten, presentatiemappen, mappen, dozen, cd-hoezen, lp-hoezen, draagtassen, gepersonaliseerde boxen. Voor elke soort verpakking kunnen we u een passend ontwerp aanbieden.

Hoe werkt het?
Artwerk vertaalt uw boodschap of verkoopargumenten naar een ijzersterk verpakkingsontwerp. We komen met een oplossing op maat en zorgen voor een correcte opvolging en de gewenste oplage, groot of klein! 

Bekijk realisaties → Vraag een offerte aan →

Bekijk ook: Banners en Spandoeken   Affiche of poster ontwerpen   Textiel   Fotografie   Belettering   Huisstijl   Logo   Carte Exclusive  
Verpakking

"Opvallen in de massa zonder te willen overdrijven, wij bezorgen uw product z'n eigen gezicht."

Wenst u meer info?