Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

#SEO #google #ranking #zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie

Het succes van een website hangt voor een groot stuk af van de positie van deze website in de populaire zoekmachines. Zo blijkt uit onderzoek dat minstens 70% van de internetgebruikers op zoek gaan naar informatie via Google. Onze sites worden steeds ontwikkeld met deze gedachte in het achterhoofd. Onze sites scoren goed in Google. Daar staan we voor. We zorgen voor unieke titels, goeie URL's, goeie meta-tags en een gevarieerde keyword-dichtheid. Daarnaast voorzien we een extra mogelijkheid voor extra optimalisatie door de implementatie van de Google tools (sitemaps, webmaster tools, adwords, tag-manager, analytics, …), extra screening van de site, extra optimalisatie van de pagina’s. Een echte must!

Wat is SEO?
Zoekmachine optimalisatie is dé techniek om uw website hoger te laten scoren bij zoekmachines. Zo bereik je meer mensen die je bedrijf nog niet kenden, maar wel op zoek zijn naar uw diensten en/of producten.

Wat is belangrijk?

  • Relevante én vaak aangepaste inhoud
  • Technische optimalisatie van de code
  • Veel  links en best de juiste links naar je website

Structuur en inhoud worden kritisch bekeken en aan de hand daarvan sturen we bij. Ook social media activiteit is niet onbelangrijk voor goeie zoekresultaten.
SEO is werk van lange adem die steeds dient bijgestuurd te worden.

Bekijk realisaties → Vraag een offerte aan →

Bekijk ook: Tekst & Vertalingen   Hoeveel kost een website?   SSL Certificaat   Responsive webdesign   Webshops   Webhosting  
Zoekmachine-optimalisatie

"Gezocht en gevonden worden, dat is wat je met je website wilt bereiken. Daar zorgen wij voor."

Wenst u meer info?